ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέστρεψε ο Δώνης

Επέστρεψε ο Δώνης
Δώνης INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης και από την Δευτέρα και το μεσημέρι ξεκινάει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν. Είδε παίκτες ο Έλληνας τεχνικός.

Το ταξίδι του Γιώργου Δώνη στην Αγγλία ολοκληρώθηκε με τον νεαρό τεχνικό να επιστρέφει στην πατρίδα μας και να δίνει κανονικά το "παρών" στην προπόνηση της Δευτέρας, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του.

Η εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε πολλά επίπεδα, που έχουν να κάνουν και με την παραμονή του κ. Δώνη στον πάγκο.

Φυσικά δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του Ατρόμητου να λύσει τη συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό, που έχει ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, όμως στη συνάντηση που θα γίνει μέχρι την Τρίτη θα συζητηθούν πολλά.

Μερικά από αυτά έχουν να κάνουν με την παραμονή διαφόρων παικτών, το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, τις μεταγραφές, την προετοιμασία και φυσικά τον απολογισμό της χρονιάς.

Τέλος να πούμε πως ο Γιώργος Δώνης τσέκαρε και ορισμένους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον ίδιο για τη σεζόν 2011-2021, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ