ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ενσωματώθηκε ο Γκαρσία, δηλώθηκε η λίστα στην UEFA

Ενσωματώθηκε ο Γκαρσία, δηλώθηκε η λίστα στην UEFA
INTIME SPORTS

Ο Πίτου Γκαρσία επέστρεψε στις προπονήσεις του Ατρομήτου και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Δηλώθηκε στην UEFA η λίστα των παικτών για τα ματς με την Άλκμααρ.

Με μια προπόνηση την Δευτέρα (12/8) άρχισε ουσιαστικά ο Ατρόμητος την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο Περιστέρι.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήταν η πλήρη επάνοδος του Πίτου Γκαρσία στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων έπειτα από απουσία λόγω τραυματισμού, ο οποίος τέθηκε έτσι στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου.

Παράλληλα, ασκήσεις με μπάλα ξεκίνησε ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος είναι πιθανόν να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ ο Στέφανο Ναπολεόνι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Απουσίασαν από την προπόνηση οι διεθνείς Φυτανίδης, Σηφάκης, Δημούτσος (Εθνική Ανδρών) και Μπάλλας (Εθνική Ελπίδων).

Δηλώθηκε η λίστα στην UEFA

Στο μεταξύ κατατέθηκε την Δευτέρα (12/8) 8στην UEFA, μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, από την ΠΑΕ Ατρόμητος η player list για τους δύο αγώνες με την Άλκμααρ στη φάση των play off του Εuropa League.

Την λίστα αποτελούν 24 ποδοσφαιριστές και είναι οι: Λαζαρίδης, Τζαμάλ, Μπάλλας, Τσενάμο, Δημούτσος, Φάμπιο, Φυτανίδης, Γκαρσία, Γεωργίου, Γιαννούλης, Γρομητσάρης, Ιγκλέσιας, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Νάστος, Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπρίτο, Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Ουμπίδες και Μπάρκας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ