ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εκτός οι Φυτανίδης, Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο

Εκτός οι Φυτανίδης, Μαρσελίνιο στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους Φυτανίδη, Μαρσελίνιο και Λημνιό ταξίδεψε στην Ξάνθη η αποστολή του Ατρόμητου για το ματς του Σαββάτου με τους Ακρίτες.

Πλην του Φυτανίδη που είναι τιμωρημένος και ο Μαρσελίνιο έμεινε εκτός αποστολής Ατρόμητου για το ματς με την Ξάνθη μέχρι ο Βραζιλιάνος να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Περιστερίου.

Αν και πήρε κάποια ματς το τελευταίο διάστημα στα πόδια του ο έμπειρος μέσος έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας χωρίς όμως να έχει υπάρξει θετικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Μέχρι να τελειώσει ο Ιανουάριος όμως δύσκολα θα συμπεριληφθεί και πάλι σε αποστολή της ομάδας του Περιστερίου. Εκτός έμεινε και ο Λημνιός.

Αντίθετα στην αποστολή μετέχουν οι Γοδόι, Μίλος Στόιτσεφ που δεν ήταν στη διάθεση του Δέλλα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά αλλά μετείχαν κανονικά στο ματς Κυπέλλου με την ομάδα των Χανίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα στη Ξάνθη και αμέσως μετά ανακοινώθηκε από τον προπονητή μας Τραϊανό Δέλλα η αποστολή η οποία αποτελείται από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Γκορμπούνοφ, Μπάρκας,Μπρίτο, Γκαρσία, Ουσέρο, Μπάλλας, Κούρος, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μίλος Στόιτσεφ, Μπαστακός, Κοντοές, Ούμπιντες, ΘεολόγουΚιβρακίδης, Γοδόι, Νάτσος.

Η αποστολήγευμάτισε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το αεροδρόμιο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ