ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

''Έφυγε'' η αδερφή του Ουμπίντες

''Έφυγε'' η αδερφή του Ουμπίντες
Ουμπίντες INTIME SPORTS

Σε ηλικία 35 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η αδερφή του Χαβιέ Ουμπίντες. Αναχώρησε εσπευσμένα για το Μπουένος Άιρες ο Αργεντινός παίκτης του Ατρόμητου, για να παραστεί στην κηδεία.

Δύσκολες στιγμές για τον Χαβιέ Ουμπίντες του Ατρόμητου. Μετά την προπόνηση της Τρίτης (9/12) ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών ενημερώθηκε ότι ''έφυγε'' από τη ζωή η αδερφή του σε ηλικία 35 ετών, χτυπημένη από την επάρατο νόσο, αφήνοντας πίσω της τρία παιδιά.

Η ΠΑΕ κινήθηκε αστραπιαία και του εξασφάλισε εισιτήρια για να ταξιδέψει το απόγευμα της Τρίτης (9/12) με προορισμό το Μπούενος Αϊρες, προκειμένου να πει την επομένη το τελευταίο αντίο στην αδελφή του.

Ο ίδιος ζήτησε να επιστρέψει την Παρασκευή για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο για τον αγώνα στα Γιάννινα. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει την πτήση της επιστροφής την Πέμπτη το απόγευμα.

''Ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο απευθύνουν τα πιο θερμά τους συλληπητήρια στον Χαβιέρ Ούμπιντες για το θάνατο της αδελφής του'' ανέφερε σε δελτίο Τύπου η ομάδα του Περιστερίου.

* Στην προπόνηση της Τρίτης (9/12) έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους Δημούτσο, Ταυλαρίδη που ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ