ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Υποχρέωση μας η διάκριση"

Δώνης: "Υποχρέωση μας η διάκριση"
Δώνης INTIME SPORTS

Την διάκριση στο κύπελλο ζητάει από τους παίκτες του ο Γιώργος Δώνης.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Άρη στο γήπεδο του Περιστερίου (20:00) για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και στόχος των παικτών του Ατρομήτου θα πρέπει να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτό ξεκαθάρισε με δήλωση του ο Γιώργος Δώνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά η δήλωση του:

" Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου με όλες μας τις δυνάμεις από την στιγμή που πέρσι ήμασταν φιναλίστ.

Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια από την στιγμή που είναι μονά κρίνονται στις λεπτομέρειες και τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να έχουμε καλή απόδοση για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες αλλά θεωρώ ότι δεν δείχνει τις δυνατότητες που μπορεί. Εμείς που είμαστε απέξω δεν ξέρουμε γιατί. Όμως σίγουρα αυτοί οι παίκτες με την υψηλή ποιότητα χρειάζονται ιδιαίτερης προσοχής.

Το διάστημα αυτό που θα κλείσουμε την Κυριακή είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή κατάσταση για να έχουμε θετικά αποτελέσματα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ