ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Το Κύπελλο στους στόχους μας"

Δώνης: "Το Κύπελλο στους στόχους μας"
Δώνης INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την νίκη πρόκριση επί της Αναγέννησης Επανομής με 3-2 για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης.

Η νίκη πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με 3-2 επί της Αναγέννησης Επανομής άφησε ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη που στις δηλώσεις του στην Συνέντευξη Τύπου δεν έκρυψε πως: «Το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας».


Όσο για τον Βαγγέλη Οικονόμου ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου χαρακτήρισε ως δύσκολο αντίπαλο την Κομοτηνή ενώ όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό τόνισε πως οι γιορτές θα δώσουνε την δυνατότητα για αποφόρτιση και ηρεμία.

" Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με πέντε γκολ, που πιστεύω να ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Η Επανομή ήταν αρκετά καλή και δυνατή ειδικά στην έδρα της. Έδειξε ότι είναι δουλεμένη ομάδα και ότι παλεύει όλα τα ματς.


Εμείς ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Οφείλαμε να είμαστε σοβαροί και πράγματι δείξαμε πειθαρχία, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο.


Σε τέτοια παιχνίδια, οι ομάδες της Super League μόνο ζημιές μπορούν να έχουν. Το Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας και αισιοδοξούμε ότι θα φτάσουμε ψηλά στο συγκεκριμένο θεσμό", τόνισε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης.

Οικονόμου: "Θέλαμε και αξίζαμε την πρόκριση"


Από πλευράς παικτών της ομάδας του Περιστερίου ο αριστερός μπακ, Βαγγέλης Οικονόμου, ανέφερε: " Η Επανομή έδειξε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, ειδικά στην έδρα της. Απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα πήραμε την πρόκριση, την οποία θέλαμε και πιστεύω ότι αξίζαμε.


Άλλωστε, σε ένα παιχνίδι-παγίδα δείξαμε σοβαρότητα. Τις γιορτές θα έχουμε χρόνο για αποφόρτιση και ηρεμία και ακολούθως θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ