ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Στοίχησαν οι απουσίες"

Δώνης: "Στοίχησαν οι απουσίες"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην κούραση και τις πολλές απουσίες του Ατρόμητου στην ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

"Δεν είναι εύκολο να καταργήσεις τη ποδοσφαιρική λογική. Για μας ήταν δύσκολο το ματς, από την άποψη ότι είχαμε απουσίες και συν ότι η επίπονη διαδικασία των πλέι οφ με ματς ανά τρεις μέρες, είχαμε κουρασμένους παίκτες.

Δείξαμε ψυχικά αποθέματα, δεν έχω παράπονο από κανένα. Ήταν δύσκολο να παίξουμε τη μπάλα μας. Στο πρώτο μέρος με τη διάθεση και το πάθος, προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε:

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Το ματς δεν είχε ποιότητα, αλλά 22 παίκτες που τα έδωσαν όλα για να πετύχουν κατι θετικό για την ομάδα τους. Περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα και θα δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να αποφύγουμε την τελευταία θέση. Όμως είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες της ομάδας μας, που έδειξε ανταγωνιστικοί σε κάθε γήπεδο που παίξαμε".

Για το μέλλον του στο Περιστέρι: "Έχω μιλήσει με τη διοίκηση, μου έγινε μία συγκεκριμένη πρόταση και έχω πει ότι θα απαντήσω μετά τα πλέι οφ. Δεν θα μιλήσω για πιθανότητες, γιατί δεν είναι αυτό το σωστό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ