ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Στο πλευρό μας ο κόσμος"

Δώνης: "Στο πλευρό μας ο κόσμος"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου, με δηλώσεις που έκανε στο site της ΠΑΕ. Σε τροχαίο νεαρός παίκτης της δεύτερης ομάδας.

Ένα δυσάρεστο γεγονός έκρυβε η Τρίτη για την ομάδα του Ατρόμητου, καθώς ο νεαρός άσος Δημοσθένης Αγγελίνας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20 Δημοσθένη Αγγελίνα ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου χθες το βράδυ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γιος του βοηθού προπονητή της ομάδας μας Μάκη Αγγελίνα, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στο πόδι και οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν", ήταν η ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης δήλωσε για τον κόσμο και την παρουσία του στον τελικό Κυπέλλου:

«Ανεξάρτητα από το αν θα κερδίζαμε ή χάναμε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας η παρουσία του οποίου στο Ολυμμπιακό Στάδιο μας συγκλόνισε. Ήταν μεγάλο επίτευγμα να συγκεντρωθούν χιλιάδες κόσμου αλλά δυστυχώς όλη αυτή η αληταρία και οι τραμπουκισμοί δεν μας επέτρεψαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος να ευχαριστηθούμε τον τελικό και πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει.

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας παρότι ξέρουμε ότι πιθανώς αυτός ο κόσμος με όσα πέρασε να έχει απογοητευτεί και να φοβάται με όσα έγιναν και ίσως να μην θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο. Εμείς όμως ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε κοντά μας γιατί εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε δείξει ένα διαφορετικό επίπεδο από αυτό που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για μια ακόμη φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ατρόμητου. Για μένα ήταν πάρα πολύ όμορφο να βλέπω ανθρώπους 70 και 75 ετών να τους έχουμε βγάλει από το σππίτι, να βλέπουμε πολλές οικογένειες στο γήπεδο. Όμως όλοι αυτοί που αμαύρωσαν την εικόνα του τελικού και μας ανάγκασαν να φύγουμε θυμωμένοι και να είμαστε μέσα στα νεύρα και να υπάρχει πάντα τελικά ένα κατεστημένο».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ