ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Να το δούμε σαν ντέρμπι"

Δώνης: "Να το δούμε σαν ντέρμπι"
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Δόξα Δράμας την Τετάρτη (14/3) στο Καυτανζόγλειο και ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να το δουν σαν ντέρμπι για να πάρουν τη νίκη

Την Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (14/3) ο Ατρόμητος στο Καυτανζόγλειο Στάδιο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Δώνης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να δουν το ματς σαν ντέρμπι προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου:

" Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι που φεύγει δεν έχει επιστροφή γιατί στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια για να επανορθώσεις. Η Δόξα Δράμας μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι αξίζει σεβασμό.

Είναι μια ιστορική και πολύ αξιόλογη ομάδα, με έναν έμπειρο προπονητή και παίκτες που δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά μέσα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία συνεχόμενων παιχνιδιών, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για να βοηθήσουν.

Για να φθάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι και το ίδιο θα κάνουμε αύριο εναντίον της Δόξας αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι σαν ένα ντέρμπι".

Στα αγωνιστικά, ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το μεσημέρι της Τρίτης (13/3) στην συνέχεια οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και λίγο αργότερα η 19μελής αποστολή αναχώρησε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπρίτο που έκανε θεραπεία την Δευτέρα (12/3), προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Ιτάνζ εξετάστηκε από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας ο οποίος ήθελε να δει ποια είναι η αντίδραση του ποδιού του μετά από δυνατές προπονήσεις και διαπίστωσε ότι είναι πλέον είναι απολύτως καλά. Έτσι από το αμέσως επόμενο παιχνίδι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή.

Στην αποστολή είναι οι: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Νάστος, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Τόμας, Ζουέλα, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Καραγκούνης, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτος και Οικονόμου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ