ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ"

Δώνης: "Μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ"
Δώνης INTIME SPORTS

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και νίκη ζητά ο Γιώργος Δώνης από τους παίκτες του, στον προσεχή αγώνα του Ατρομήτου κόντρα στην ΑΕΚ.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Γιώργος Δώνης, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να δείξουν καλύτερο πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Ατρόμητος μπορεί να κερδίσει την φορμαρισμένη ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Προερχόμαστε από ένα ματς που μας άφησε κακές εντυπώσεις τόσο για την απόδοσή μας όσο και για την νοοτροπία μας το μεγαλύτερο διάστημα. Από αυτά τα παιχνίδια όμως θα πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα για το πώς θα γινόμαστε στο μέλλον ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως είναι και η επόμενη αντίπαλος μας.

Ξέρουμε ότι βαρόμετρο για να διατηρούμαστε ψηλά και αυτό που θα κρίνει την πορεία μας είναι η έδρα μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει πολύ καλή οργάνωση και παίρνει τα αποτελέσματα.

Η δική μας θέληση, επειδή πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες, είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να διατηρηθούμε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος της χρονιάς".

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο "Μαζαράκη" και στην συνέχεια οι παίκτες που θα επιλέξει ο προπονητής θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ