ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Συγκλονιστικοί στα τελευταία 35 λεπτά"

Δώνης: "Συγκλονιστικοί στα τελευταία 35 λεπτά"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ανατροπή που έκανε ο Ατρόμητος επί του Άρη εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Η τρομερή ατάκα του για το επεισόδιο Μήτρογλου-Τάτου.

"Σήμερα αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα έχουμε. Τα τελευταία 35 λεπτά ήμασταν συγκλονιστικοί.

Εμείς έχουμε 25 ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή, καθώς βρίσκονται πάντα σε καλό βαθμό ετοιμότητας", τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου, και συνέχισε:

" Ηταν μεγάλη πρόκριση. Μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου έδειξε πόσο καλοί είναι. Μέσα στην έδρα μας ακόμα κι όταν μένουμε πίσω στο σκορ δεν επηρεαζόμαστε.

Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι είχαμε 10 Ελληνες στην αρχική ενδεκάδα και ότι ο Ατρόμητος βγάζει καινούργιους παίκτες και δουλεύει με τους υπάρχοντες.

Αυτό μας χαρίζει ένα όραμα για το μέλλον. Η ομάδα με τη διοικητική σταθερότητα έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσει".

Σε ερώτηση για το επεισόδιο Τάτου-Μήτρογλου στο 85ο λεπτό (ο Μήτρογλου έσπρωξε τον συμπαίκτη του γιατί δεν του έδωσε τη μπάλα και επέλεξε να κάνει σουτ εκτός περιοχής), ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:

"Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ηταν αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια κι αν μπορούσαν θα έβγαιναν για ποτό!".

Σε ερώτηση τέλος για τις φιλοδοξίες της ομάδας του στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πέρυσι ήταν φιναλιστ, είπε:

"Είναι μία διοργάνωση όπου ομάδες που δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, μπορούν να διακριθούν στο Κύπελλο. Θέλουμε να διακριθούμε στο Κύπελλο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ