ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Δώνης: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου"
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σταθερότητα και πειθαρχία που δείχνουν στα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Δώνη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

" Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σταθερότητα και την πειθαρχία που δείχνουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε τόσο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα μας δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και συγχρόνως μας δίνει και μεγαλύτερη φλόγα.

Ετοιμαζόμαστε πλέον για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν έχει δείξει ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα, αντίθετα είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και μεγάλη δημιουργία στο παιχνίδι. Είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη κι εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού".

O Aτρόμητος θα ολοκληρώσει το Σάββατο την προετοιμασία του κι αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

Στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου επιστρέφουν ο Κώστας Γιαννούλης που εξέτισε την ποινή του και ο Τσαρλς Ιτάνζ που ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποθεραπείας του με επιτυχία. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος (4 κίτρινες κάρτες) Γουέιν Τόμας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ