ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δώνης: "Αφήνουμε πίσω μας τον Αστέρα"

Δώνης: "Αφήνουμε πίσω μας τον Αστέρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε σύνθημα ανασύνταξης και ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ο Ατρόμητος μετά από ένα καλό σερί ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του με 1-0 και όπως είναι λογικό όλοι μέσα στην ομάδα "ταρακουνήθηκαν".

Έτσι ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με τους Αρκάδες αποτελεί παρελθόν και πλέον όλοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Νομίζω, ο πιο σημαντικό κομμάτι πλέον στην ομάδα μας είναι ότι έχει μάθει να διαχειρίζεται και τη νίκη και την ήττα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σίγουρα το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε αλλά αυτά είναι πράγματα στο ποδόσφαιρο που συμβαίνουν πάρα πολλές φορές.

Εκείνο που κοιτάμε κι έχουμε στρέψει αποκλειστικά την προσοχή μας είναι λοιπόν το παιχνίδι της Κυριακής με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μέσω του οποίου θέλουμε να είμαστε κοντά στον στόχο μας που είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο.

Για τον Παναιτωλικό πέρα από τα αποτελέσματα, έχω να πω ότι πιστεύω πάντα στο ποδόσφαιρο πως οι ομάδες που αποπνέουν υγεία και έχουν οργάνωση στο τέλος πετυχαίνουν και όλα τα άλλα είναι παροδικά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ