ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δύσκολο να φύγει ο Σκόνδρας

Δύσκολο να φύγει ο Σκόνδρας
INTIME SPORTS

Δύσκολα θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο ο Γιάννης ΣΚόνδρας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Δεν βιάζονται για επιθετικό.

Τις τελευταίες δυο ημέρες έχει αναπτυχθεί (ξανά) μία φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κλείσει τον Γιάννη Σκόνδρα και να περιμένει ουσιαστικά το παιχνίδι με την Νιούκαστλ για να ανακοινωθεί.

Κάτι τέτοιο ωστόσο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός άσος δύσκολα θα παραχωρηθεί τώρα.

Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε λιγότερο από μία μέρα, οπότε είναι αδύνατο να βρεθεί αντικαταστάτης του 22χρονου δεξιού μπακ μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Έτσι οι όποιες εξελίξεις, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα πάντα, αναμένεται να επανέλθουν στο προσκήνιο τον Δεκέμβριο, αν φυσικά, υπάρξει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.

Αυτή η υπόθεση σέρνεται δυο μήνες τώρα, με τον παίκτη να έχει κλείσει πάνω από 10 φορές στους πρωταθλητές Ελλάδας. Καλό είναι λοιπόν να περιμένουμε, αφού αν είναι συμβεί κάτι θα γίνει στο άψε σβήσε.

Τέλος οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν καίγονται για την απόκτηση επιθετικού. Θα εξετάσουν όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν διαθέσιμες, ενώ υπάρχει και το χρονικό περιθώριο με τους ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και μπορούν να υπογράψουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ