ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διάστρεμμα ο Μπάλλας

Διάστρεμμα ο Μπάλλας
Μπάλλας INTIME SPORTS

Άτυχος, στάθηκε ο Παναγιώτης Μπάλλας στην προπόνηση της Τετάρτης (6/11) που έγινε σε κλειστό γήπεδο, καθώς υπέστη διάστρεμμα. Δεν παίρνει εισιτήρια για την Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος.

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο του αθλητικού κέντρου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρομήτου λόγω της καταρρακτώδους βροχής

Το πρόγραμμα προσαρμόστηκε αναλόγως από τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο και μετά το τέλος του ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας υπέβαλε τους παίκτες σε σωματομετρική ανάλυση.

Άτυχος, στάθηκε ο Παναγιώτης Μπάλλας ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική α' βαθμού και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (7/11).

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα με τον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου.

Μάλιστα, ζήτησε 500 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της αλλά παρά τη διάθεση συνεργασίας από την ΠΑΕ Πανιώνιος κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό γιατί δεν έχει άδεια το τμήμα της κερκίδας που παραχωρείται στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του Ατρομήτου αιτήθηκε στην Αστυνομία αυξημένα μέτρα κατά την άφιξη και αναχώρηση της αποστολής.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ