ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δεν προχώρησε του Κόκε

Δεν προχώρησε του Κόκε
INTIME SPORTS

Δεν προχώρησε η μεταγραφή του Σέρχιο Κόκε για τον Ατρόμητο, καθώς ο παίκτης δεν ήταν ελεύθερος (έχει συμβόλαιο με την Μπακού). Νοκ άουτ από το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Σουμπίνιο

Ο Σέρχιο Κόκε μπορεί το πρωί της Παρασκευής (31/8) να βρέθηκε στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Ατρομήτου, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο λόγος είναι πως ο Ισπανός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπακού (δεν ήταν ελεύθερος), όπως ανακάλυψαν οι αρμόδιοι του συλλόγου και έτσι η μεταγραφή "ναυάγησε".

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Ατρομήτου επέστρεψε από το Νιούκαστλ και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας (3/9) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου.

Το μοναδικό πρόβλημα από την αναμέτρηση του "Σεντ Τζέιμς Πάρκ" είναι ο Σουμπίνιο ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και τέθηκε νοκ άουτ από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Θεραπεία έκανε ο Ιτάνζ ο οποίος έχει μια μικρή ενόχληση ψηλά στο δικέφαλο αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ δύο-τρεις μέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων ο Καλλέργης που έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο.

Τέλος, ο Καντούτσης παραχωρήθηκε πάντως δανεικός για ένα χρόνο στην Καλαμάτα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του κι εμπειρίες, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Χρήστου Γρομητσάρη που παραχωρήθηκε στον Βύζαντα Μεγάρων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ