ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πιθανό ντεμπούτο Κατσουράνη με ΑΕΚ

Πιθανό ντεμπούτο Κατσουράνη με ΑΕΚ
Κατσουράνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κώστας Κατσουράνης δεν υπολογίζεται από τον Ρικάρντο Σα Πίντο για την προσεχή αναμέτρηση με την Καλλονή. Ποιον αριθμό διάλεξε ο διεθνής μέσος. Νοκ άουτ και ο Τσέναμο.

Στο κυνήγι της πεντάδας είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος την Κυριακή (4/1, 17.15) υποδέχεται στο Περιστέρι την Καλλονή. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι σε θέση να υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς τον νεοαποκτηθέντα Κώστα Κατσουράνη.

Ο διεθνής μέσος δεν είναι ακόμη έτοιμος για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και ενδεχομένως να τα καταφέρει την επόμενη εβδομάδα. Είναι πιθανό να ντεμπουτάρει με τον Ατρόμητο στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ, που θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου.

Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται ασφαλώς για μια ιδιαίτερη στιγμή, αν αναλογιστεί κανείς ότι με την ''Ένωση'' διαπραγματεύτηκε προ ημερών την υπογραφή συμβολαίου. Σημειώνεται ότι ο Πατρινός θα αγωνίζεται με το Νο 2 στην πλάτη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (2/1) έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Τσέναμο ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία στη μέση. Για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Κοντοές.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ