ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Σκέφτομαι ήδη το Σάββατο"

Δέλλας: "Σκέφτομαι ήδη το Σάββατο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας επιχείρησε να χαλιναγωγήσει τους πανηγυρισμούς στον Ατρόμητο και τόνισε ότι θα ασχοληθεί ξανά με το Κύπελλο μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης.

Ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της βραδιάς, αλλά προτίμησε να μην πανηγυρίσει... Ο Τραϊανός Δέλλας αναγνώρισε ότι ο Ατρόμητος πέτυχε μία σπουδαία πρόκριση, αλλά επικέντρωσε στο μέλλον και ζήτησε από τους Περιστεριώτες φιλάθλους να στηρίξουν με ανάλογη θέρμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν είναι εύκολο να προκρίνεσαι εναντίον μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Σε δύο ματς δεν ηττήθηκαμε, αλλά το 0-0 είναι ύπουλο αποτέλεσμα. Έγινε κλειστό ματς και οι δυο ομάδες δεν ήθελαν να δεχτούν γκολ. Εμείς πιο πολύ γιατί μετά θα θέλαμε δύο γκολ, αλλά ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο ίδιο μοτίβο. Δεν πιεστήκαμε, δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, ήταν σκληρό ματς με δυνατές μονομαχίες και χωρίς ποιότητα. Ο στόχος ήταν πολύ μεγάλος για μας και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά. Επίσης, θα κάνω ειδική μνεία στον κόσμο, γιατί έδωσε ώθηση στους παίκτες. Πρώτη φορά όσο είμαι εδώ αισθάνθηκα τόσο ζεστό το γήπεδο και θέλω να ξαναδώ το ίδιο το Σάββατο που έχουμε ένα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα.

Εδώ που είστε τώρα, η κατάκτηση του τίτλου είναι ένας στόχος;

Το έχω ξαναπεί, ο Ατρόμητος έπαιξε σε δύο τελικούς και διεκδίκησε τον τίτλο. Οι ομάδες που θα συναντήσουμε είναι καλές, θα περιμένουμε την κλήρωση και τα ξαναλέμε. Αυτό το ματς τελείωσε για μένα, το ξέχασα. Σκέφτομαι ήδη το επόμενο που είναι σε τρεις μέρες και είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Πόσο βοηθάνε τους παίκτες οι δύο σερί νίκες επί μεγάλων αντιπάλων;

Βοηθάνε, αλλά εγώ θέλω να περάσω στα παιδιά ότι δεν πρέπει να χάνουν τον έλεγχο των συναισθημάτων τους. Να μην πετάμε στα σύννεφα μετά από μια μεγάλη νίκη και να μην πέφτουμε ανεξέλεγκτα όταν χάνουμε. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία για να έχουμε καλύτερο μέλλον. Επίσης, αξίζουν μία αναφορά τα παιδιά που δεν παίζουν, γιατί κρατάνε την ισορροπία και δίνουν έξτρα κίνητρο. Θα έχουν την ευκαιρία τους να δείξουν τι αξίζουν, όσο είμαι εγώ εδώ.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ