ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δέλλας: "Να βελτιώσουν την εικόνα τους οι παίκτες"

Δέλλας: "Να βελτιώσουν την εικόνα τους οι παίκτες"
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για να βελτιωθεί ο Ατρόμητος δεν χρειάζεται μόνο μεταγραφές σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και να βελτιώσουν την εικόνα τους παίκτες που είναι τώρα στο ρόστερ.

Αιχμές άφησε προς τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας μετά το 0-0 με τον Πλατανιά. Ο προπονητής του Ατρόμητου υποστήριξε: "Έγινε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του ματς. Μετά ισορρόπησε ο Πλατανιάς. Το στενάχωρο για εμάς είναι ότι ενώ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για γκολ, αυτό μας έλειψε. Και όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Αφήνουμε στην άκρη αυτό το ματς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στο επόμενο παιχνίδι, πάλι με τον Πλατανιά, κάποιος πρέπει να κερδίσει. Ελπίζω να είμαστε εμείς για να πάρουμε την πρόκριση".

-Σε τι οφείλεται η επιθετική δυστοκία;

"Είναι και θέμα στιγμής, αλλά κάποιες φορές έχει να κάνει με έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια. Βρεθήκαμε τουλάχιστον 2-2 φορές σε πλεονεκτική θέση και δεν σκοράραμε. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Ξορκίσαμε τουλάχιστον το γεγονός ότι τέτοια ματς δεν τα χάνουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και θέλουμε βελτίωση για να έχουμε καλύτερο μέλλον. Χρόνος δεν υπάρχει. Στο χώρο του κέντρου επικρατούσε νευρικότητα και στις πάσες και στις κινήσεις μας. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κρατήσουμε μπάλα. Ο Πλατανιάς ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο και μας δημιούργησε πρόβλημα".

-Για ματαγραφές:

"Δεν είναι ώρα τώρα να πούμε για μεταγραφές. Θα συζητήσω με τη διοίκηση να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι χρειάζεται. Δεν φτάνει μόνο αυτό. Θα πρέπει και όσοι είναι τώρα στο ρόστερ να βελτιώσουν την εικόνα τους, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον".

-Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι Φυτανίδης και Λαζαρίδης δεν έχουν κληθεί στην Εθνική;

"Για το Νίκο (σ. Λαζαρίδη) είναι λίγο αργά λόγω ηλικίας. Για τον Σωκράτη, πιστεύω ότι θα μπορούσε, αν και υπάρχουν στη θέση του πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ