ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Δε συγχώρεσε τα λάθη μας η Άλκμααρ"

"Δε συγχώρεσε τα λάθη μας η Άλκμααρ"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως ο Ατρόμητος πλήρωσε τα λάθη του, ενώ ξεκαθάρισε πως το βάρος πλέον πέφτει στο πρωτάθλημα.

Την ήττα με 1-3 από την Άλκμααρ γνώρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επί της ουσίας έχασε κάθε πιθανότητα να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, κάτι που παραδέχτηκε και ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως πλέον το βάρος πέφτει στο πρωτάθλημα και πως στόχος για τη ρεβάνς είναι η αποφυγή μίας βαριάς ήττας.

"Η Αλκμάαρ δεν συγχωρεί τα λάθη εμείς πληρώσααμε ακόμα και το πρώτο λάθος. Είχαμε και κακοδαιμονια Θα μπορούσαμε να έχουμε και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πάλι όμως αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Μετά το γκολ ρισκάραμε και βγήκαμε μπροστά, γίναμε πολύ επιθετικοί. Ημασταν και πάλι άτυχοι και αντί να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε και τρίτο γκολ.

Θα πάμε εκεί για να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να αποφύγουμε το βαρύ σκορ. Το βάρος πέφτει πλέον στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεν έπαιξε ο Ιγκλέσιας αλλά πήγε πολύ καλά ο Μπάλλας αν και είχε πολύ καιρό να παίξει. Θα του δοθούν ευκαιρίες να γίνει ακόμα και βασικός. Κέρδος ήταν και ο Ναπολεόνι που έρχεται από τραυματισμό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ