ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δανεικοί Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης

Δανεικοί Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης
Παπουτσογιαννόπουλος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος έχει πάρει την απόφαση οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές να παραχωρηθούν ως δανεικοί τη νέα σεζόν για "γεμίσουν" συμμετοχές και να επιστρέψουν.

Την απόφαση να παραχωρηθούν δανεικοί οι Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος και Μανώλης Καλλέργης πήραν στον Ατρόμητο μετά από σχετική εισήγηση του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου Γιώργου Παράσχου. Ο έμπειρος προπονητής θέλει οι δυο ποδοσφαιριστές να πάνε σε μια άλλη ομάδα, να "γεμίσουν" συμμετοχές προκειμένου να επιστρέψουν εν συνεχεία στον Ατρόμητο έτοιμοι να αγωνιστούν στην ομάδα του Περιστερίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με απόφαση του προπονητή του Ατρόμητου Γιώργου Παράσχου, δύο ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της περιόδου 2013-14 θα παραχωρηθούν δανεικοί με την προοπτική να πραγματοποιήσουν «γεμάτες» συμμετοχές παίρνοντας περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους

Πρόκειται για τους Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο (φωτό πάνω) και Μανώλη Καλλέργη (φωτό κάτω) η εξέλιξη των οποίων θα παρακολουθείται διαρκώς από το τμήμα Scouting της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Τις επόμενες μέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις της ομάδας μας για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δανεικοί την περσινή σεζόν".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ