ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0
INTIME SPORTS

Με γκολ του Παπάζογλου στο 20' ο Ατρόμητος επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στο Περιστέρι. Χαμένο πέναλτι με τον Τάτο στο 90' για τους γηπεδούχους, με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Στην πρώτη του καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί κόντρα στον Πλατανιά, με ένα γκολ που έμελλε να κρίνει εντέλει την αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής (24/8) στο Περιστέρι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, αλλά έμειναν πίσω στο σκορ από το 20', μετά την ασίστ του Γιαννούλη στον Παπάζογλου και την εύστοχη κεφαλιά του 27χρονου στράικερ.

Ο Πλατανιάς έψαξε στην συνέχεια την ισοφάριση αλλά δεν είχε τις λύσεις στην τελική προσπάθεια, ενώ είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν πολύ καλό Τσέναμο. Ο Τάτος στο 90' αστόχησε σε πέναλτι, με τον Ζουμπουλάκη να αποβάλλεται στην φάση της ανατροπής.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (67' Γεωργίου), Ναπολεόνι (74' Τάτος), Καραμάνος (85' Λαζαρίδης).

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ (71' Ζουμπουλάκης), Μαχαμάτ, Δημήτρης (81' Τόρες), Μπανανά, Αγκιλέρα, Μενδρινός, Ναζλίδης, Τσουράκης (71' Μπεριάν), Γουνδουλάκης.

Γκολ: 20' Παπάζογλου /

Κάρτες: 37' Γιαννούλης, 64' Νάστος, 86' Δημούτσος / 51' Μαχαμάτ, 90' Ζουμπουλάκης (δεύτερη κίτρινη - κόκκινη)

Θυμηθείτε εδώ το Live της αναμέτρησης

"Πέταξε" με Παπάζογλου

Ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Europa League και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε κόντρα στην Σαράγιεβο, είχε πληγώσει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών του Ατρόμητου που περίμεναν την πρεμιέρα της Super League για να ρεφάρουν λίγο από τις χαμένες εντυπώσεις.

Ο Πλατανιάς πάντως εμφανίστηκε στο Περιστέρι κάθε άλλο παρά φοβισμένος και μάλλον εξέπληξε τους γηπεδούχους με την διάθεση του να κρατήσει την μπάλα και να επιτεθεί. Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και τους γηπεδούχους να εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα στην μεσαία γραμμή, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Παρ' όλα αυτά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και σίγουρα το έκανε κόντρα στην ροή του αγώνα. Έφτανε μια ωραία ενέργεια του Γιαννούλη από αριστερά, που έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Παπάζογλου, που με κεφαλιά δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για το 1-0 στο 20'.

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0
INTIME SPORTS

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, την στιγμή που ο Πλατανιάς συνέχισε να ψάχνει το γκολ αλλά δίχως να βρίσκει λύσεις στην αμυντική λειτουργία του αντιπάλου. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να προηγείται.

Δίχως αλλαγές για τις δύο ομάδες ξεκίνησε η επανάληψη, με το ματς να μην έχει καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά το δεύτερου μέρους. Ο Πλατανιάς απείλησε πρώτος, με τον Τσέναμο να λέει "όχι" στην κεφαλιά του Μπανανά στο 55' και τον Ναπολεόνι να απαντά τέσσερα λεπτά αργότερα με βολίδα εκτός περιοχής που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου σταμάτησε και τον Τσέναμο στο 65', με την κούραση σταδιακά να κάνει την εμφάνιση της στους παίκτες των δύο ομάδων. Τα λάθη ήταν συνεχόμενα, με αποτέλεσμα οι Παράσχος και Χριστόπουλος να ψάξουν την βελτίωση φέρνοντας λύσεις από τον πάγκο.

Παρά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, Ατρόμητος και Πλατανιάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν έως το τέλος του αγώνα. Ο Τάτος αστόχησε σε πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι και άουτ) στο 90', φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ζουμπουλάκης. Το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, με το γκολ του Παπάζογλου από το 20' να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο 90λεπτο του Περιστερίου.

Η φάση του αγώνα

Στο 55' ο Τσέναμο με σωτήρια επέμβαση στέρησε το γκολ στους φιλοξενούμενους στην κεφαλιά του Μπανανά. Ήταν οι αρχές της επανάληψης και ενδεχόμενη ισοφάριση για τον Πλατανιά θα άλλαζε για τα καλά την ψυχολογία και τις ισορροπίες στο ματς.

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Σωστός ήταν στην πλειοψηφία των αποφάσεων του ο Δελφάκης, που κράτησε το παιχνίδι στον πειθαρχικό τομέα. Καλοί και οι βοηθοί του Αναστόπουλος και Πετρόπουλος.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Πλατανιάς δεν είχε λύσεις στην τελική του προσπάθεια αλλά και όσες φορές τις βρήκε έπεσε πάνω στον Τσέναμο. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου ήταν αυτός που εξαργύρωσε με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο το γκολ του Παπάζογλου στο 20' και συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας του.

Μας άρεσε

Ο Γιαννούλης είχε μια γεμάτη παρουσία κόντρα στον Πλατανιά και στο πρώτο 20λεπτο που ο Ατρόμητος δεν είχε καθόλου δημιουργία, ανέλαβε ο ίδιος δράση φτιάχνοντας το γκολ για τον Παπάζογλου.

Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Ο Ζουμπουλάκης πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 71', πρόλαβε να κάνει πέναλτι και να αποβληθεί. Σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα το απόγευμα στο Περιστέρι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ