ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος - Αχαρναϊκός 0-0

Ατρόμητος - Αχαρναϊκός 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το φιλικό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αχαρναϊκό με το θετικό για τους γηπεδούχους να είναι η επιστροφή του Ούμπιδες. Ντεμπούτο για Κοντοέ.

Φιλικό για να διατηρηθούν οι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος έδωσαν Ατρόμητος και Αχαρναϊκός στο Περιστέρι. Γκολ δεν σημειώθηκε και κατά συνέπεια δεν υπήρχε και νικητής στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής μας Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του ενώ για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του αγωνίστηκε ο Ούμπιντες. Σημαντικό, επίσης, ότι έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Κοντοές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Γεωργίου, Τάτος, Παπάζογλου, Νάστος, Φάμπιο, Δημούτσος, Θεολόγου, Ούμπιντες, Λαζαρίδης.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης πέρασαν στο παιχνίδι οι: Μπάρκας, Ταυλαρίδης, Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Εγκουέμ, Κοντοές ενώ στο 70’ στη θέση του Ούμπιντες πέρασε ο Λημνιός.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Ζέσιτς, Καλογερόπουλος, Αθανασίου, Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Καλαμιώτης.

Έπαιξαν και οι: Κούλος, Νιάρος, Κολόνερος, Ζωγράφος, Χριστόπουλος, Θεοδώρου, Χατζηκοσμάς, Κοντογουλίδης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ