ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Από τη νέα βδομάδα τα μεταγραφικά

Από τη νέα βδομάδα τα μεταγραφικά
INTIME SPORTS

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρόμητου, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανανεώσεις και τις πωλήσεις

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές αυτή είναι η πρώτη σεζόν που ο Γιώργος Σπανός δεν έχει κλείσει 2-3 παίκτες για τον Ατρόμητο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Περιστερίου μέχρι και πέρσι προγραμμάτιζε την ενίσχυση της ομάδας από τον Ιανουάριο και εκεί κοντά στον Μάρτιο έκλειναν οι πρώτες μεταγραφές.

Τη σεζόν που μας πέρασε ωστόσο έριξε την "βόμβα" της αποχώρησης ή οποία στη συνέχεια... εξουδετερώθηκε από τον ίδιο μετά τη λήξη των πλέι οφς.

Οι μεταγραφές λοιπόν έμειναν πίσω και λογικά από την εβδομάδα που μας έρχεται ο Ατρόμητος θα αρχίσει να μπαίνει δυνατά στο παζάρι.

Όλα αυτά όμως θα εξαρτηθούν από το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν, ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Μέχρι στιγμής οι άνθρωποι του Ατρόμητου περιμένουν τις απαντήσεις των Πίτου Γκαρσία και Ουντότζι στη μεσαία γραμμή πριν ασχοληθούν με ποδοσφαιριστές που του έχουν προτείνει.

Τέλος προσπάθεια γίνεται για την κοινή λύση του συμβολαίου του Κούτσι, ο οποίος έχει καλό όνομα στο εξωτερικό και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει με μία μικρή αποζημίωση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ