ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναχωρεί για Πήλιο

Αναχωρεί για Πήλιο

Ο Ατρόμητος θα πραγματοποιήσει το βασικό του στάδιο στο Πήλιο από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου με τον Γιώργο Παράσχο να χτίζει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Στο Πήλιο θα χτιστεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου την φετινή σεζόν με την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου να αναχωρεί την Πέμπτη το πρωί για το βουνό. Στην αποστολή μετέχουν 25 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων και ένας τερματοφύλακας υπό δοκιμή. Ο Ατρόμητος θα παραμείνει στο Πήλιο μέχρι τις 16 και εκεί θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι ενώ κατά την επιστροφή του στην Αθήνα θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα και τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προορισμό το Πήλιο αναχωρεί αύριο το πρωί η ομάδα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει σε υψόμετρο 1100 μέτρων το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Στο πούλμαν θα επιβιβαστούν οι κάτωθι 25 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Μπάρκας, Θεοδωράκης, Λημνιός, Παπασπύρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Θεολόγου, Δημούτσος, Φυτανίδης,Κούρος, Μπάλλας, Εγκουέμ, Γκαρσία, Καραμάνος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιδες, Φάμπιο, Τάτος, Λυκούρης.

Ο τελευταίος είναι τερματοφύλακας και θα λάβει μέρος με εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Πήλιο η ομάδα μας αναμένεται να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι ενώ μόλις επιστρέψει στην Αθήνα κι εν όψει των υποχρεώσεων της σε Ευρώπη και Ελλάδα θα δώσει τρία φιλικά ματς με Καλλιθέα (19 Ιουλίου στο Περιστέρι), Παναθηναϊκό (23 Ιουλίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας), Αστέρα Τρίπολης (13 Αυγούστου στο Περιστέρι).

Σήμερα οι παίκτες μας προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο. Γι αύριο έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο Πήλιο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ