ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστόπουλος για τρεις λόγους

Αναστόπουλος για τρεις λόγους
Αναστόπουλος INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος τεχνικός του Ατρόμητου, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ομάδας.

Μπορεί ο ίδιος να αρνείται τις όποιες επαφές με τον Ατρόμητο, οι πληροφορίες ωστόσο θέλουν τον 50άχρονο τεχνικό να βρίσκεται μία ανάσα από το Περιστέρι.

Μάλιστα το Σάββατο ο Γιώργος Σπανος στην ομιλία του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα ο πρόεδρος της ομάδας, τόνισε πως πλέον θα πορεύονται με τεχνικό τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Γιώργος Σπανός βλέπει στο πρόσωπο του "μουστάκια" τον άνθρωπο που πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει στον Ατρόμητο της νέας εποχής και μένει πλέον να αποδείξει από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικός πως μπορεί να σταθεί σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο.

Οι τρεις λόγοι

Τρεις είναι οι βασικοί λόγοι που ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και λέμε κορυφή γιατί επίσημα δεν έχει τελειώσει κάτι (ποτέ δεν ξέρεις με τον "Αναστό").

Πρώτος: Η ψυχολογία. Στον Ατρόμητο πιστεύουν πως αρκετοί παίκτες δεν αποδίδουν στον μέγιστο βαθμό, λόγω του κακού κλίματος που υπήρχε στα αποδυτήρια. Ο Αναστόπουλος θεωρείται κορυφαίος στο να φτιάχνει τους παίκτες του.

Δεύτερος: Σε όλες τις ομάδες που δούλεψε ο Νίκος Αναστόπουλος κατάφερε να πάρει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του. Καλύτερο παράδειγμα ο φετινός ΟΦΗ, όπου παιδιά που για πρώτη φορά βρέθηκαν σε υψηλό επίπεδο, απέδωσαν σε στάνταρ Superleague.

Τρίτος: Ουσιαστικά η συνέχεια του πρώτου. Καλύτερη παρουσία των παικτών σημαίνει και επιτυχίες για την ομάδα. Επιτυχίες για την ομάδα σημαίνει αύξηση των εσόδων και της αξίας των παικτών, οπότε θα δοθεί η δυνατότητα να πουληθούν παίκτες που έκαναν τον κύκλο τους στην ομάδα, έχοντας από πίσω άξιους αντικαταστάτες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ