ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστόπουλος: "Έπρεπε να φύγει νωρίτερα ο Ζαρντίμ"

Αναστόπουλος: "Έπρεπε να φύγει νωρίτερα ο Ζαρντίμ"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σωστά απέλυσε τον Ζαρντίμ και μάλιστα θα έπρεπε να το κάνει νωρίτερα, σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο. Τι είπε για τον Ατρόμητο την μεταγραφή του Μάντζιου αλλά και τον Παναθηναϊκό

Στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από τον Ολυμπιακό τάχθηκε με δηλώσεις του στην κυριακάτικη "Real Sports" ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα ο προπονητής του Ατρομήτου ανέφερε πως ο Πορτογάλος έπρεπε να φύγει νωρίτερα από τους "ερυθρόλευκους". Επίσης, μίλησε για τις αλλαγές στην ομάδα του Περιστερίου στην μεταγραφή του Μάντζιου, αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για τον Ατρόμητο και τον Μάντζιο είπε: " Στο τέλος θα κάνουμε την πρόσθεση και θα δούμε που φτάσαμε και τι καταφέραμε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου να μην παίζει μόνο καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να παίρνει και αποτελέσματα. Δεν φτάνει μόνο η ωραία μπάλα αν είσαι χαμηλά. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα με κόσμο και δυναμική και οι στόχοι θα είναι πάντα υψηλοί.

Βελτιώσαμε την αμυντική μας επίδοση, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και με τις προσθήκες που έγιναν δουλεύουμε στην επίθεση. Ο Μάντζιος είναι επιλογή μου, τον ξέρω, με ξέρει και έκρινα ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Στο Αζερμπαϊτζάν δεν είχε ανταγωνισμό και θεωρώ ότι εδώ μαζί μας, θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό".

Για τον Ολυμπιακό και τον Ζαρντίμ: " Ο Μαρινάκης έδωσε τα κλειδιά της ομάδας του στον Ζαρντίμ και όλα τα εχέγγυα για να πετύχει, όμως εκείνος δεν έδειξε αποτέλεσμα, ο κόσμος διαμαρτυρόταν και είχε δίκιο. Νομίζω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφάσισε σωστά και κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είχε διακόψει νωρίτερα τη συνεργασία τους, αφού δεν αρκούν μόνο οι νίκες, ειδικά όταν πρόκειται για υψηλό επίπεδο. Αν από τους άλλους συλλόγους ζητάμε θέαμα και καλή μπάλα, από τον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες".

Για τον Παναθηναϊκό: " Σε όποια κατάσταση κι αν είναι ο Παναθηναϊκός, όσο άσχημες καταστάσεις κι αν βιώνει, είναι πάντα Παναθηναϊκός, κάτι που θα πει ομάδα με ιστορία και βαριά φανέλα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δουλέψει σκληρά και θα μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε ,όπως θα κάνουμε και θα κάνουμε πάντα σε κάθε παιχνίδι μας".

Για το αν έχει απωθημένα: " Όχι. Αυτό που επιθυμώ είναι να εκπληρώσω προσδοκίες προσωπικές και της ομάδας μου. Ο Ατρόμητος έχει στόχους, θέλει τίτλους και μπορεί να τους κατακτήσει".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ