ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αναστόπουλος: "'Άλλο πρόσωπο σε τρεις εβδομάδες"

Αναστόπουλος: "'Άλλο πρόσωπο σε τρεις εβδομάδες"
INTIME SPORTS

Το αποτέλεσμα κόντρα στην Κέρκυρα ήταν δίκαιο σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο ο οποίος επεσήμανε πως σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες ο Ατρόμητος θα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Τι είπε για Βαγγέλη Μάντζιο και το σύστημα

Το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του Ατρομήτου ήταν το καλύτερο δυνατό με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει τη νίκη με 2-0 επί της Κέρκυρας και τον έμπειρο τεχνικό να χαρακτηρίζει δίκαιο το αποτέλεσμα.

Παράλληλα τόνισε πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στα μεταγραφικά και συγκεκριμένα με τον Βαγγέλη Μάντζιο, είπε πως σε 3-4 εβδομάδες ο Ατρόμητος θα δείχνει άλλο πρόσωπο, ενώ σε ότι αφορά το σύστημα τόνισε πως το κάνουν οι παίκτες.

Μεταξύ άλλων είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

" Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στην συνέχεια και μετά το πρώτο γκολ ήμασταν καλύτεροι. Πετύχαμε άλλο ένα γκολ και πήραμε τη νίκη", είπε αρχικά ο Αναστόπουλος.

Για μεταγραφές και αν υπάρχει εξέλιξη με τον Μάντζιο: " Δεν έχουμε καμία εξέλιξη".

Για το πότε θα δει ο κόσμος τον Ατρόμητο που επιθυμεί: " Δουλεύουμε και σε 3-4 εβδομάδες, με δεδομένο ότι υπάρχει πίεση για αποτελέσματα θα υπάρχει ένα διαφορετικό πρόσωπο και θα εμφανιστεί ο Ατρόμητος που θέλουμε να δούμε".

Για το τι άλλαξε σε αυτές τις μέρες με δεδομένο ότι είναι μετρ της ψυχολογίας: " Έριξα το βάρος στην ψυχολογία, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να είσαι αθλητής, αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Το δεύτερο είναι να γίνουμε πιο γρήγοροι".

Για το σύστημα του Ατρομήτου με την Κέρκυρα (έπαιξε 4-2-3-1): " Οι παίκτες κάνουν το σύστημα. Θα παίζουμε εντός έδρας είτε με 4-2-3-1 ή 4-3-3 ανάλογα τον αντίπαλο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ