ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και σχεδιασμός

Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και σχεδιασμός
Μπρίτο INTIME SPORTS

Στον Ατρόμητο θέλουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες με συμβόλαια που λήγουν, παίκτες που είναι προς πώληση και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως στον Ατρόμητο δίνουν μεγάλη βάση στον σχεδιασμό της ομάδας και μάλιστα τις περισσότερες φορές φροντίζουν να κλείνουν τις όποιες εκκρεμότητες από νωρίς.

Φέτος οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου το... παράκαναν και ξεκίνησαν ήδη τις επαφές τους με ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν και παίκτες που είναι προς παραχώρηση.

Η αρχή έγινε με τον Βαγγέλη Νάστο, ο οποίος μπορεί να μην έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά προσφέρει πολλές λύσεις στον προπονητή σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Η συνέχεια έγινε με τον Ελλίνι Δημούτσο και θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις στο επόμενο διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν συναντήσεις στα γραφέα της ΠΑΕ με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, ενώ έχουν παρθεί σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι τελειώνουν τα συμβόλαια των Ιτάνς, Φυτανίδη, Μπρίτο, Ράντμαν και Πίτου Γκαρσία, παίκτες για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες (κι όχι μόνο). Επίσης δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα με ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους τελειώνουν το 2014 και αυτοί είναι αρκετοί.

Μυστήριο με Σκόνδρα

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιάννη Σκόνδρα τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει κλείσει από το καλοκαίρι, άλλα τον θέλουν να συμφώνησε πριν λίγο καιρό και άλλα τον θέλουν να πηγαίνει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

Στον Ατρόμητο δεν έχουν πάρει θέση για τίποτε απ όσα ακούγονται, οπότε καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ