ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανάλογη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του Ατρόμητου ο Σπανός

Ανάλογη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του Ατρόμητου ο Σπανός

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, παρέθεσε δείπνο σε παίκτες και τεχνικό τιμ του Ατρόμητου, και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου.

Συνεστίαση στο ποδοσφαιρικό τμήμα παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν στο ματς με τον Αστέρα και την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν και ζήτησε ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Ξάνθη.

Στην συνέχεια του δείπνου ο αρχηγός Νίκος Λαζαρίδης διάβασε στους συμπαίκτες του επιστολή των οργανωμένων φίλαθλωνFentaginστην οποία γινόταν αναφορά στον μεγάλο συμβολισμό που έχει ο Ατρόμητος για ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου και κατέληγε με απόλυτα ενωτικό πνεύμα: «Δυνατά, μια γροθιά, κόσμος, παίκτες, διοίκηση".

Μάλιστα αντιπροσωπεία των φίλων του Ατρόμητου την Παρασκευή το απόγευμα είχαν βρεθεί και στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και πρόσφεραν γλυκά και κασκόλ της ομάδας στους ποδοσφαιριστές.

Ανάλογη συνέχεια ζήτησε από τους παίκτες του Ατρόμητου ο Σπανός
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ