ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοινώνει Ζησόπουλο ο Ατρόμητος

Ανακοινώνει Ζησόπουλο ο Ατρόμητος
Μανιάς Ζησόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Ζησόπουλος θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Ατρόμητο καθώς τα έχει βρει σε όλα με τους Περιστεριώτες και σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα ο Γιώργος Ζησόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Super League μεταξύ των οποίων η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός και ο Πανιώνιος με τους "κυανέρυθρους" μάλιστα να φτάνουν πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Τα δεδομένα άλλαξαν όμως και ο 31χρονος άσος που μπορεί να προσφέρει τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως στόπερ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως άμεσα θα πέσουν και οι υπογραφές για συμβόλαιο δυο ετών και θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ατρόμητου.

Ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός προέρχεται από μια τριετία στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει περάσει από Λεβαδειακό, ΠΑΟΚ και Πανθρακικό. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 31 παιχνίδια, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως όλες του οι σεζόν από το 2006 και μετά είναι "γεμάτες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ