ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Αγγελόπουλος: "Την άλλη βδομάδα του Σκόνδρα"

Αγγελόπουλος: "Την άλλη βδομάδα του Σκόνδρα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος μίλησε για τη μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου, το ενδιαφέρον για τον Σκόνδρα και τις ανανεώσεις συμβολαίων των Φυτανίδη και Ιτάνζ.

"Μετά την έλευση του κυρίου Αναστόπουλου, η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη δεν κάναμε κάποιες επαφές για την ενίσχυση της ομάδας γιατί έπρεπε να κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσει από κοντά το ρόστερ και από εκεί και πέρα να κάνουμε κάποιες επαφές για να δούμε αν και εφόσον χρειάζεται ενίσχυση σε κάποιο τομέα.

Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, είχαμε κάποιο ραντεβού και μας πρότεινε ο κύριος Αναστόπουλος την απόκτηση κάποιου επιθετικού ποδοσφαιριστή για να έχει περισσότερες επιλογές και ακόμη καλύτερες λύσεις στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας", είπε αρχικά στην NOVA ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου και συνέχισε:

"Κινηθήκαμε για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που και γνωρίζαμε πολύ καλά, αλλά και γνώριζε και ο προπονητής πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία τους στον ΟΦΗ. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε δύο μέρες καταφέραμε και συμφωνήσαμε τον ποδοσφαιριστή και θα ήθελα να πω ότι σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η θέληση του Βαγγέλη να έρθει στην ομάδα μας και να συνεργαστεί και με μας αλλά και με τον προηγούμενο προπονητή του."

Για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφή ακόμα, είπε:

"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Εκτός βέβαια αν προκύψει κάποια παραχώρηση ποδοσφαιριστή ή επειδή δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ποτέ και υπάρχουν είκοσι μέρες ακόμη για να λήξει η μεταγραφική περίοδος και υπάρξει εισήγηση του προπονητή μας εξετάσουμε και κάποια άλλη περίπτωση. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο."

Για τους Φυτανίδη, Σκόνδρα και Ιτάνζ, δήλωσε:

"Όχι δεν έχουμε προχωρήσει κάτι σε επίπεδο ανανεώσεων. Για την περίπτωση του ΓΙάννη είναι γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι περισσότερο. Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ