ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς Βεργέτη και τρεις παίκτες

Χωρίς Βεργέτη και τρεις παίκτες

Υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ζήκου έγινε η προπόνηση της Δευτέρας στον Αστέρα Τρίπολης λόγω της απουσίας του Στάικου Βεργέτη ενώ τρία είναι τα προβλήματα ενόψει Παρτιζάν.

Χωρίς τον Στάικο Βεργέτη που βρίσκεται σε σεμινάριο προπονητών στην Ελβετία αλλά και τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Παρτίζαν.

Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Ζήκου ο οποίος είδε τρεις παίκτες να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Τορμένα και Μούκαμ που έκαναν ατομικό αλλά και τον Μπαντιμπαγκά που συνέχισε την αποθεραπεία του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για τον δεύτερο αγώνα που θα δώσει στον Γ’ όμιλο του EUROPA LEAGUE –και πρώτο στην Τρίπολη- την προσεχή Πέμπτης (2/10, 22.05) με την Παρτιζάν.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την τεχνική επίβλεψη του Ανδρέα Ζήκου και των συνεργατών του στο προπονητικό επιτελείο του Αστέρα (λόγω της απουσίας του Βεργέτη στην Ελβετία), που συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς προπόνησης και στηριζόμενοι πάνω στην ίδια φιλοσοφία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα και ανάπτυξης παιχνιδιού, ενώ τα «οικογενειακά διπλά» σε μικρό χώρο διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο κατά την διάρκεια της προπόνησης, ακούγοντας προσεκτικά όλες τις οδηγίες του τεχνικού τιμ της ομάδας έχοντας στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο τον αγώνα της Πέμπτης.

Πολλές και απαιτητικές ασκήσεις περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των τερματοφυλάκων, οι οποίοι ίδρωσαν πολύ μέσα από την υψηλή ένταση που είχαν οι δικές τους ασκήσεις σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Τορμένα, Μούκαμ που έτρεξαν για αρκετή ώρα στο χορτάρι, ενώ ο Μπαντιμπανγκά συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ