ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς τους διεθνείς

Χωρίς τους διεθνείς

Μετά την αποθεραπεία της Τρίτης, η Τετάρτη επιφυλάσσει διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, πλην των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Μπορεί η Τρίτη να ήταν ημέρα αποθεραπείας για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, αλλά η Τετάρτη σήμανε την επιστροφή των στις προπονήσεις, και μάλιστα διπλές καθώς υπάρχει τόσο πρωινή όσο και απογευματινή, ενώ από αυτές θα λείψουν οι διεθνείς των "Αρκάδων".

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινά την προετοιμασία του για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει γυμναστήριο το πρωί με λίγες ταχύτητες και κανονική προπόνηση το απόγευμα.

Σε ο,τι αφορά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές των "Αρκάδων" που απουσιάζουν, αυτοί είναι οι Ντορίν Γκοϊάν και Τιε Μπι που έχουν κληθεί στις εθνικές Ρουμανίας και Ακτής Ελεφαντοστού, αντίστοιχα. Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Μπακασέτας κλήθηκαν στην εθνική Ελπίδων για τους αγώνες με τη Σουηδία (5/9) και την Πολωνία (9/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2013-2015 ενώ ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο Βασίλης Μηλιώτης κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για τις φιλικές αναμετρήσεις στην Φινλανδία.

Όσον αφορά τα θετικά, σε αυτά προσμετρώνται οι Μπαντιμπανγκά και Γιαννιώτας που δείχνουν έτοιμοι και ίσως αγωνιστούν στο φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με την Ερμιονίδα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ