ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Χωρίς πέντε κόντρα στον ΟΦΗ

Χωρίς πέντε κόντρα στον ΟΦΗ

Με απουσίες θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΟΦΗ ο Αστέρας Τρίπολης καθώς ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σανκαρέ, Τσοκάνη, Γκοϊάν που είναι τιμωρημένοι αλλά και τους τραυματίες Μουκάμ και Τορμένα.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "Αρκάδες" καθώς θέλουν να βάλουν ένα τέλος στο ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα έχει βέβαια στην διάθεση του πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους τιμωρημένους Σανκαρέ, Τσοκάνη και Γκόϊαν που έχουν δηλωθεί για να εκτίσουν τη μια αγωνιστική της τιμωρίας τους αλλά και τους Τορμένα και Μουκάμ που την Παρασκευή έκαναν θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο τελικό στάδιο μπήκε από σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα, με τον Στάικο Βεργέτη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, στο «οικογενειακό διπλό» δοκιμάζοντας διάφορα συστήματα και σε τελειώματα φάσεων εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τορμένα και ο Μούκαμ έκανε θεραπεία, ενώ η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι, όπου ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Χωρίς πέντε κόντρα στον ΟΦΗ
Χωρίς πέντε κόντρα στον ΟΦΗ
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ