ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Nα κοντράρουμε την Παρτιζάν"

Βεργέτης: "Nα κοντράρουμε την Παρτιζάν"
INTIME SPORTS

Υποχρεωμένος είναι ο Αστέρας Τρίπολης να κοντράρει την Παρτιζάν στο 2ο παιχνίδι του ομίλου δηλώνει ο Στάϊκος Βεργέτης.

Ο Στάικος Βεργέτης δηλώνει ικανοποιημένος από την ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως ο Αστέρας είναι υποχρεωμένος να κοντράρει και την Παρτιζάν στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου. Δηλώσεις του στον "NOVAΣΠΟΡFM 94,6".

Για την εμφάνιση του Αστέρα: " Είχαμε ευκαιρίες και πιο πριν και ήρθε στο τέλος, αλλά ίσως να ήταν και καλύτερα για εμάς που ήρθε το γκολ στο τέλος".

Γι' αυτά που είχε δει στη Μπεσίκτας στα ματς με την Άρσεναλ: " Η Μπεσίκτας δυσκόλεψε πολύ την Άρσεναλ, αλλά πλέον είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα έπαιζε πιο πίσω και θα περίμενε τον αντίπαλο. Αυτό λέω και στους παίκτες μου, ότι πρέπει να έχουμε πρώτα από όλα καλή αμυντική λειτουργία και από εκεί και πέρα να κοιτάμε να βγαίνουμε σωστά στην επίθεση".

Για τις εμφανίσεις του Αστέρα μετά την πώληση Ντε Μπλάσις: " Η απουσία του Πάμπλο Ντε Μπλάσις είναι μεγάλη, αλλά δεν πρέπει μια ομάδα να στηρίζεται τόσο πολύ σε έναν παίκτη, όποια και να είναι η ομάδα".

Για τις κακές καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα: " Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, λόγω του καιρού, όμως δεν δυσκόλεψε μόνο εμάς, αλλά και τον αντίπαλο".

Για τη συνέχεια στον όμιλο: " Είμαστε υποχρεωμένοι στους προέδρους και στον κόσμο μας να παίξουμε καλά και να κοντράρουμε την Παρτιζάν, όπως κάναμε και με τους άλλους αντιπάλους".

Για το ματς με την Καλλονή: " Εχουμε την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε από ψυχολογικής άποψης τέτοιες καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ