ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Η τα παίζεις όλα για όλα ή χάνεις την συνέχεια"

Βεργέτης: "Η τα παίζεις όλα για όλα ή χάνεις την συνέχεια"
INTIME SPORTS

Στο ρίσκο που έπρεπε να πάρει με το ματς στο 1-1 αναφέρθηκε ο Στάικος Βεργέτης στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την Μάιντς.

Στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Μάιντς, ο Στάικος Βεργέτης ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια και τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο.

"Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ τους παίκτες για την κατάθεση ψυχής και τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει. Ιστορική νίκη και πρόκριση επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Η ομάδα υπερέβαλε εαυτόν, ξεπέρασε τις αντιξοότητες που συνάντησε. Θέλουμε να προχωρήσουμε.

Σήμερα γιορτάζουμε, από αύριο πάλι σηκώνουμε μανίκια, δουλεύουμε, θέλει δουλειά η ομάδα, έχουμε διακόψει την προετοιμασία μας για την Ευρώπη και πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε δύσκολη σεζόν.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα περπάτημα πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Μπορεί να αποκλείσαμε μια ομάδα που εκπροσωπεί την παγκόσμια πρωταθλήτρια, τη Γερμανία, όμως αν δεν συνεχίσεις συγκεντρωμένος, προσηλωμένος, θα πέσεις από το σχοινί. Σήμερα ισορροπήσουμε σε αυτό το σχοινί, αύριο μπορεί όχι.

Δεν προσωποποιώ τις καταστάσεις, προσπάθησα από τον πάγκο να βοηθήσω και είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες ανταποκρίθηκαν.

Στο ημίχρονο εστίασα στην αλλαγή σχηματισμού, θα ρισκάραμε στην άμυνα, αλλά έχεις να πάρεις απόφαση. Ή τα παίζεις όλα για όλα για την πρόκριση ή χάνεις τη συνέχεια.

Σε κάθε ματς, η δουλειά μας σαν επαγγελματίες είναι πως θα αμυνθούμε σωστά και πως θα επιτεθούμε αποτελεσματικά."

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ