ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βεργέτης: "Ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ"

Βεργέτης: "Ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, είπε πως ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ απ' ό,τι η ομάδα του, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο, ο Στάικος Βεργέτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης, τονίζοντας πάντως πως η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δικαιούταν περισσότερο το γκολ.

"Σε ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι, με τον αέρα να επηρεάζει, ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ καλά με δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Εμείς στο πρώτο μέρος δεν κάναμε κάποια φάση. Στο δεύτερο με σύμμαχο τον αέρα δεν κάναμε και πάλι ευκαιρίες, είχαμε όμως την δική μας στιγμή όπως σε άλλα παιχνίδια.

Με βάση τις φάσεις ο Πανιώνιος δικαιούταν περισσότερο το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα των παικτών μας. Ένα παιχνίδι που δεν κερδίζεις φρόντιζε να μην το χάνεις. Στα μεταξύ μας παιχνίδια με τον Πανιώνιο είμαστε ευνοημένοι", σχολίασε ο Στάικος Βεργέτης.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ