ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Βάρος στην τακτική

Βάρος στην τακτική
Τσιώλης INTIME SPORTS

Στην τακτική και στην ανάπτυξη έριξε το βάρος ο Σάκης Τσιώλης στην προπόνηση της Δευτέρας (2/4) και ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη έχουν στρέψει το μυαλό τους άπαντες στον Αστέρα, αφήνοντας πίσω το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του και στο πρόγραμμα της Δευτέρας (2/4) έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική και την ανάπτυξη παιχνιδιού.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ατρόμητο θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (3/4), όπου αμέσως μετά ο Σάκης Τσιώλης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Παράλληλα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τον ημιτελικό της Τετάρτης και για καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να προμηθευτούν νωρίτερα τα εισιτήρια τους για τον αγώνα.

Εισιτήρια θα διατίθενται την Τρίτη 3 Απριλίου στο εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου από τις 11.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ. και την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 4.30 μ.μ.

Η είσοδος για όλους τους μαθητές των σχολείων του Ν. Αρκαδίας θα είναι δωρεάν στη Θύρα 2. Στη Θύρα 2 Τμήμα Α επίσης εκδίδονται και Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια με αξία 5 ευρώ. Γενική Είσοδος σε όλες τις άλλες θύρες 10 ευρώ".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ