ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Τρελάθηκα όταν έβριζαν τους γονείς μου"

Τσιώλης: "Τρελάθηκα όταν έβριζαν τους γονείς μου"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στα όσα... άκουσε στην Τούμπα τονίζοντας πως αν έμπαινε το γκολ του Ράγιος μπορεί να πήγαινε μέχρι την σέντρα για να το πανηγυρίσει.

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε ενοχλημένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για όσα είπε την Τετάρτη: " Είπα για να το κλείσουμε, ότι 60 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη υπήρχε ένα ίδιο αποτέλεσμα. Ο Αρης έπαιζε την ύπαρξη του και εμείς παίζαμε χωρίς τέσσερις παίκτες, συν δύο τραυματίες Περόνε και Φούλοπ και τον Μπαρτολίνι που ήταν στο όριο. Τα 3 από 5 γκολ ρου Αρη δεν ξαναμπαίνουν ποτέ. Ηταν καραμπόλες. Το ποδόσφαιρο είναι και τύχη. Ας δούμε και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αν ο Λεβαδειακός δεν είχε νικήσει στην Κέρκυρα και δεν ήταν σωμένος μπορεί να είχε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο αλλά είδαμε και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ είχε τρεις μεγάλες αποκρούσεις και πήρε τη νίκη.

Δε μπορούν να μιλάνε για μένα. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα και είμαι αρκετά μεγάλος για να αλλάξω χαρακτήρα. Πριν 1,5 χρόνο με τον Ολυμπιακό Βόλου πήγαμε και νικήσαμε τη Λάρισα, που εγώ έχω μεγαλώσει εκεί. Με τον Αρη είχαμε παίξει και νικήσαμε την Τρίπολη. Με πείραξε η κακία προς τον Αστέρα και το πρόσωπο μου. Ο Αρης είναι μια ξεχωριστή ιστορία για μένα, αλλά είμαι στον Αστέρα και πέρσι τους νικήσαμε.

Εγώ θα παίζω αντίπαλος με όλες τις ομάδες, τι θα γίνει θα αντιμετωπίζομαι με αυτόν τον τρόπο; Βρήκα στο δρόμο μου στη Θεσσαλονίκη και ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανούς και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έντεχνα το έπαιξαν το θέμα για να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα για εμάς. Περάσαμε εφιαλτικά γιατί δεν αντέχω να χάνω, πόσο μάλλον με τέτοιο σκορ".

Για τα σενάρια μετά το ματς με τον Αρη: " Βοήθησε για να μπορέσουν να το μεγαλώσουν και να δώσουν έκταση. Ας πάρει απόφαση η Σούπερ Λιγκ να μην παίρνουν οι ομάδες στα πλέι οφ τις κάρτες. Επειδή τον ΠΑΟΚ τον βόλεψε στη Λιβαδειά και άφησε εκτός παίκτες με κάρτες; Αν έπαιζε η Λιβαδειά για τη σωτηρία της τι θα γινόταν; Ο Περόνε και ο Φούλοπ δεν έπαιξαν ούτε χθες στην Τούμπα".

Για το αν ένιωθε περαιτέρω πίεση στο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Είμαι 35 χρόνια στα γήπεδα, έχω παίξει παντού. Όταν ακούστηκε να βρίζουν τους αείμνηστους γονείς μου τρελάθηκα. Και αν έμπαινε το γκολ του Ράγιος θα πανηγύριζα έξαλλα. Μπορεί και να πήγαινα στη σέντρα να πανηγυρίσω. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ την ιστορία του. Οκτώ μήνες στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη, δεν είχα κανένα πρόβλημα".

Για τα πλέι οφ: "Στα πλέι οφ, έτσι όπως τα χουν κάνει μετά από ένα μήνα, θα κοιτάξουμε να δούμε πως θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Θα γίνουν μεγάλες μάχες κυρίως με τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος έχει έμπειρους παίκτες και ο ΠΑΣ έχει πάθος και ενθουσιασμό".

Για τον Σαλπιγγίδη: " Ο Σαλπιγγίδης είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της εθνικής ομάδας την τελευταία 5ετία-10ετία και δεν έχει πάρει το μερίδιο που του αξίζει. Μας πήγε στο Μουντιάλ και δεν ήταν στην ενδεκάδα στην τελική φάση. Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο. Για εμάς έχει εξελιχθεί σε εφιάλτης. Είναι ο καλύτερος Ελληνας επιθετικός".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ