ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Πρέπει να πάρουμε τρεις παίκτες"

Τσιώλης: "Πρέπει να πάρουμε τρεις παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στους στόχους της νέας σεζόν και στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα Τρίπολης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα "arcadia-sports" ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της ομάδας και τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους.

Τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να πάρει 2-3 παίκτες μέχρι τις 5 Ιουλίου που φεύγει ο Αστέρας για το Καρπενήσι. Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

" Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα βγάζει υγεία. Το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο. Ξεκινάμε έχοντας στο μυαλό μας την προηγούμενη σεζόν. Πάντα πρέπει να βάζουμε στόχο από την προηγούμενη σεζόν. Η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες για να κάνει ξανά τα ίδια πράγματα και γιατί όχι ακόμη παραπάνω.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί έχουν φύγει βασικοί ποδοσφαιριστές, έχουν λήξει συμβόλαια παικτών που ήταν σημαντικοί για την ομάδα. Ωστόσο το σημαντικό είναι η ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι ποτάμι, όπως λέει και ο κ. Καϋμενάκης. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και πέρυσι.

Πρέπει να πάρουμε 2-3 παίκτες μέχρι τις 5 Ιουλίου που θα φύγουμε για Καρπενήσι. Το ρόστερ θα αργήσει να συμπληρωθεί. Περιμένουμε να τελειώσουν και κάποια πρωταθλήματα. Όμως οι 13-14 παίκτες που θα είναι ο κορμός για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς θα είναι σύντομα κοντά μας. Στοχεύουμε σε 2-3 καλούς έμπειρους επιθετικούς. Κεντρικούς επιθετικούς. Όπως και σε έναν αριστερό ακραίο. Και βέβαια θέλουμε έναν παίκτη που θα καλύψει τον Ράγιος.

Θέλω να παίζουμε γρήγορο, συνδυαστικό ποδόσφαιρο και να ενθουσιάζομαι τον κόσμο. Κάτι που γίνεται αποδεκτό από όλη την Ελλάδα. Αυτό το κάνουμε τα τελευταία δύο χρόνια και εφέτος νομίζω θα το κάνουμε ακόμη περισσότερο. Σημασία έχει η ομάδα να ξαναβγει Ευρώπη και να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ