ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Πολιτιστικό γεγονός ο Αστέρας"

Τσιώλης: "Πολιτιστικό γεγονός ο Αστέρας"
Τσιώλης INTIME SPORTS

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάκης Τσιώλης μετά την πρόκριση του Αστέρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Κέρκυρα, τονίζοντας πως η ομάδα του αποτελεί πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία!

Η πρόκριση του Αστέρα στα ημιτελικά για δεύτερη φορά στην ιστορία του, έχει γεμίσει με χαρά άπαντες στο "κυανοκίτρινο" στρατόπεδο και ένας απ' αυτούς είναι ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο και στους ιδιοκτήτες της ομάδας, ενώ στάθηκε στο δέσιμο που υπάρχει στην Τρίπολη.

Για το ματς: "Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μια τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο της Τρίπολης και φυσικά στους ιδιοκτήτες που έχουν δημιουργήσει αυτή τη μεγάλη ομάδα που πλέον αποτελεί και πολιτιστικό γεγονός για την Αρκαδία.

Στο δεύτερο γύρο έχουμε κάνει έξι νίκες και μια ισοπαλία, στην κανονική ροή. Έχουμε κάνει μεγάλη επιτυχία και στους δύο στόχους που έχουμε. Και ποιότητα έχουμε και προϋποθέσεις έχουμε να διεκδικήσουμε υψηλούς στόχους".

Για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο: "Έχουμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Οδηγός μας θα είναι η νίκη επί του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για να πάμε στον τελικό. Είναι η τρίτη φορά που ως προπονητής φτάνω στα ημιτελικά. Εύχομαι να είναι η τρίτη και η τυχερή. Εύχομαι στην Κέρκυρα να πετύχει την παραμονή".

Για το συναίσθημα που ένιωσε όταν ο κόσμος φώναξε τ' ονομά του: "Μέσα από έναν προπονητή θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματα για την ομάδα. Νιώθουμε όμορφα όλοι μας. Είναι κλειδί το δέσιμο που έχουμε. Μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας".

Για το αν θα κατακτήσει το Κύπελλο όπως το έκανε ως ποδοσφαιριστής: "Μετά από τρεις φορές στα ημιτελικά δικαιούμαι μια ευκαιρία. Δεν κρύβω ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν οργανωμένο αντίπαλο. Σαν ποδοσφαιριστής έχω κατακτήσει το Κύπελλο. Θα είναι μεγάλη υπόθεση να το κάνω και ως προπονητής"

Για το αν προτιμά πλέι οφ ή τελικό Κυπέλλου: "Στο Κύπελλο είναι πιο σύντομος ο δρόμος. Θα προτιμούσα μέσω του τελικού να πάμε Ευρώπη!"

Για το πως θα ρίξει τους τόνους: "Το ρόστερ έχει τέτοια ποιότητα που αντέχει τις επιτυχίες. Δε νομίζω ότι οι παίκτες αρκούνται σε αυτά που έχουν κάνει".

Για όσους δεν παίζουν: "Ο Ναβάρο παίρνει την ευκαιρία και για αυτό δεν παίζει ο Χούλι. Κολλάει καλύτερα στην ομάδα και δεν γίνεται να παίξουν όλοι. Θέλω πολύ και εγώ να μπουν οι νεαροί στην ομάδα αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να τα διαχειριστούν οι πιο έμπειροι. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους. Μια ομάδα όπως ο Αστέρας έχει επιλέξει τους παίκτες του. Δεν υπάρχει λόγος σοβαρός να κάνουμε αλλαγές σοβαρές".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ