ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Ο Αστέρας πιστοποιεί την ανοδική του πορεία"

Τσιώλης: "Ο Αστέρας πιστοποιεί την ανοδική του πορεία"
INTIME SPORTS

Τι ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης για την επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Για την νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ αλλά και τον έξαλλο πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

Συγκεκριμένα είπε:

" Είναι μια σπουδαία νίκη για να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Η ουσία είναι οι βαθμοί για να μπορέσουμε να πάμε στην πεντάδα. Μπήκαμε πολύ καλά. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Περόνε και θα μπορούσαμε με δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος περιμέναμε πίεση από τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να βγούμε γρήγορα στην αντεπίθεση. Δεν έγινε το δεύτερο γκολ, αλλά άδικα κρατήσαμε τον κόσμο σε αγωνία. Σπουδαία νίκη και πλέον ο Αστέρας πιστοποιεί την ανοδική του πορεία. Είναι πιο σημαντικό ότι η ποδοσφαιρική Ελλάδα ευχαριστιέται τον Αστέρα. Παίζαμε κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο".

Για τον πανηγυρισμό του μετά το τέλος του αγώνα: " Πανηγύρισα έντονα γιατί ήταν μια νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το περιμέναμε με ενδιαφέρον αυτό το ματς και για αυτό πανηγυρίσαμε".

Για τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις: " Ο Πάμπλο είναι ένας πολύ καλός παίκτης και συνεργάζεται άψογα με τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν έχουμε την μπάλα γινόμαστε απρόβλεπτοι. Ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε, έβγαινε ψηλά με τον Αποστολόπουλο και για αυτό βάλαμε τον Φορμίκα".

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: " Μας ενδιαφέρει πολύ το Κύπελλο, αλλά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Ο Αστέρας έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει πολλά πράγματα".

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: " Έχω πει στους ιδιοκτήτες πως είναι δύσκολο να μπει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα. Σίγουρα οι ιδιοκτήτες θέλουν να κάνουν πιο δυντό το ρόστερ. Εμείς έχουμε ακόμα μία δύο κινήσεις για το ρόστερ. Στην ενδεκάδα είναι δύσκολο να μπει κάποιος καινούργιος ποδοσφαιριστής".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ