ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη"

Τσιώλης: "Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη"
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα που φεύγει για Καρπενήσι την Παρασκευή. "Να είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη", δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης

Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και ο Σάκης θα ήθελε 1-2 μεταγραφές βασικών ακόμα, με την ομάδα να ταξιδεύει την Παρασκευή για το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο.

Μετά την πρωινή προπόνηση, ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για το απόγευμα, προκειμένου να προετοιμαστούν για την αυριανή αναχώρηση στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Η αποστολή της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λαδάς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Κοντοές, Ρούσσης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Μουνάφο, Σέττι, Κάφα, Ουρτάδο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκαιδατζής, Τογρού, Βελίσσαρης, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καρυδόπουλος, Παπουτσής, Τσιώλης και Καστριτσέας.

Λίγο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε: "Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα με το πρόγραμμα να βγαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πάμε αύριο στο Καρπενήσι, προκειμένου να κάνουμε το ουσιαστικό στάδιο προετοιμασίας με το χρόνο να μας πιέζει, αφού στις 1 Αυγούστου θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο EUROPA LEAGUE".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ