ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Μίλησε η κλάση μας"

Τσιώλης: "Μίλησε η κλάση μας"
INTIME SPORTS

Μετά τα δύο πρώτα γκολ μίλησε η κλάση των παικτών του Αστέρα Τρίπολης και δίκαια πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη

Η κλάση των παικτών του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στο ματς με την Προοδευτική και η ομάδα της Αρκαδίας πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη.

Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως τη νέα χρονιά περιμένει η ομάδα του να ανέβει ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Μεταξύ άλλων ο Σάκης Τσιώλης είπε:

" Έζησα πολλά χρόνια εδώ στον Κορυδαλλό. Η Προοδευτική είναι ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία όπως και ο Ιωνικός. Μέχρι το 60ό λεπτό η Προοδευτική διεκδίκησε την πρόκριση, αλλά από κει και πέρα άνοιξε το παιχνίδι και χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση. Η προσαρμογή μας δεν ήταν εύκολη στο πλαστικό. Αλλά μετά το 0-2 μίλησε η κλάση μας και ήρθε δίκαια η πρόκριση.

Εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Περιμένω τη νέα χρονιά ο Αστέρας να ξεφύγει από τη βαθμολογική θέση που έχει στη Σούπερ Λιγκ και να αποκτήσει επιτέλους αυτό που του αξίζει, γιατί είναι μία ομάδα που έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ