ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσιώλης: "Η ομάδα έχει ποιότητα"

Τσιώλης: "Η ομάδα έχει ποιότητα"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ήταν ο Σάκης Τσιώλης που μίλησε για την ποιότητα, την φιλοσοφία και το ρόστερ της.

Ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και εμφανώς πικραμένος από την ατυχία της ομάδας του ήταν ο Σάκης Τσιώλης μετά το 3-1 με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Αρκάδων εκτός από την εικόνα του ματς, σχολίασε το αν έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα και αν χρειάζεται ενίσχυση τον προσεχές Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης:

Για την εικόνα του παιχνιδιού...

" Πρώτα απ' όλα, χρόνια πολλά για τις Άγιες Μερές και υγεία σε όλους. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ηρεμήσει. Το ματς ήταν ωραίο και ενδιαφέρον, επιθετικό. Ένας ματς που μέχρι να γίνει το 2-0, δείξαμε ότι θα το παλέψουμε. Ίσως αν στις δύο καταπληκτικές επεμβάσεις του Καπίνου που κατέληξαν σε δοκάρια, σκοράραμε, θα δίναμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μετά το 2-0, το αφήσαμε το παιχνίδι. Η νίκη του Παναθηναϊκού ήταν δίκαιη. Πάλι ο Αστέρας δέχθηκε δύο γκολ από στημένες μπάλες, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, το είπα στα παιδιά, παίξαμε σωστά. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, εκτός από το να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να του ευχηθώ καλή συνέχεια".

Για το αν έχει περάσει τη φιλοσοφία του...

" Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και ένα μεγάλο ρόστερ. Σταδιακά μπορούμε να περάσουμε τη φιλοσοφία μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το αν ο Αστέρας χρειάζεται μεταγραφές...

" Είμαι ένα μήνα στον Αστέρα, είδα τους ποδοσφαιριστές απο τις προπονήσεις και σε αυτό το μήνα αντιμετωπίσαμε τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Ήταν κρίσιμα βαθμολογικά ματς και δεν είχαμε περιθώριο να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους. Για να κάνουμε προσθήκες στο ρόστερ, πρέπει να το κάνουμε πιο ευέλικτο. Πρώτα θα έχουμε αποχωρήσεις".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ