ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τσαμπούρης: "Μας αφήνει πικρή γεύση"

Τσαμπούρης: "Μας αφήνει πικρή γεύση"
INTIME SPORTS

Ο Σάββας Τσαμπούρης εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που ήρθε η ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Η ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν στον Αστέρα Τρίπολης όπως εξελίχθηκε ο αγώνας.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ισοφαρίστηκαν στα τελευταία λεπτά αφήνοντας τους πικρή γεύση.

Ο Σάββας Τσαμπούρης, μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά για την ιστορική ευκαιρία του Αστέρα να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

" Δεν ξέρω αν αποδόθηκε δικαιοσύνη, πάντως όταν ισοφαρίζεσαι στα τελευταία λεπτά, σου αφήνει μια πικρία, όσο κι αν αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, αλλά στο τέλος δεν ήμασταν προσεκτικοί, δεχθήκαμε ένα γκολ και μοιραία ήρθε το 1-1.

Στο τέλος δέχεσαι γκολ και είναι λίγο δύσκολο να το ξεπεράσεις, αλλά έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και είναι το πιο σημαντικό στην ιστορία του Αστέρα και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί. Βεβαιώσαμε την ανοδική πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό η ομάδα, το αποδείξαμε και σήμερα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ".

Σε ερώτηση για το αν προτιμά την έξοδο στην Ευρώπη από την κατάκτηση του Κυπέλλου, σχολίασε: " Και οι δύο στόχοι είναι καλοί, εμείς θα επιδιώξουμε το καλύτερο. Προσωπικά πιο σύντομος δρόμος για την Ευρώπη είναι το Κύπελλο γιατί υπάρχουν δύο παιχνίδια μόνο και μια "ομάδα" στα μέτρα μας. Μια συμμετοχή στον τελικό είναι μια ιστορική στιγμή για μια ομάδα σαν τον Αστέρα με 5 χρόνια στην Super League".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ