ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το μυαλό στο Κύπελλο ο Αστέρας

Το μυαλό στο Κύπελλο ο Αστέρας
INTIME SPORTS

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Προοδευτική

Με το μυαλό στον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο την Προοδευτική, έγινε η προπόνηση της Δευτέρας (19/12) του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει βάρος σε θέματα τακτικής και στα τελειώματα των φάσεων.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Κυπέλλου θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης και αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα του Κυπέλλου.

Στα προβλήματα της ομάδας, προστέθηκε ο Πουλίδο που έχει υπερξάρθρημα ακρομιοκλειδικής στον αριστερό ώμο, ενώ είναι και ο Ροτζέριο που έχει το κάταγμα στο μετατάρσιο από το παιχνίδι με τον Άρη. Ο Μπαρτολίνι ξεκίνησε από τρέξιμο, ενώ ο Έγκον συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την ίωση.

Τέλος, οι προπονήσεις του Αστέρα θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, ενώ τις επόμενες ημέρες οι παίκτες θα πάρουν άδεια προκειμένου να περάσουν με τις οικογένειες τους τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων. Οι Αρκάδες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ