ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τα είπαν Δερμιτζάκης-Ντεγκρά

Τα είπαν Δερμιτζάκης-Ντεγκρά
INTIME SPORTS

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία αναμένεται να παίξει ο Αστέρας Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (27/02, 15.00) στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των Σερρών ξεκίνησε την Τρίτη, με τον τεχνικό του συλλόγου να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ωστόσο είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος, όπου συζήτησαν για την... επόμενη μέρα της εντός έδρας ήττας από την Κέρκυρα.

Στο πλαίσιο αυτής ο Έλληνας προπονητής είχε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Ματίας Ντεγκρά, ούτως ώστε να δει αν ο Αργεντινός έχει ξεπεράσει την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποίο εβρίσκετο μετά το ματς του Σαββάτου.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα τετ α τετ του Δερμιτζάκη με παίκτες της ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το... μενού της ημέρας περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη με πρωινή (11.00) προπόνηση.

Οι απουσίες...

Στη μάχη των Σερρών ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει λόγω καρτών τον Ουριμπάρι (σ.σ. θα λείψει και με Καβάλα), ο Αντριάν Μπαστία δεν θα αγωνιστεί με Καβάλα, ενώ ο Σωκράτης Φυτανίδης δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

* Την Πέμπτη (24/02, 15.30) ο προπονητής του Αστέρα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει Πανσερραϊκού.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ