ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ταξίδι-"αστραπή" του Τσιώλη στη Βιέννη

Ταξίδι-"αστραπή" του Τσιώλη στη Βιέννη

Στη Βιέννη θα βρεθεί το Σάββατο ο Σάκης Τσιώλης για να παρακολουθήσει από κοντά την Ραπίντ. Τι λέει για την προσεχή αντίπαλο του Αστέρα στο Europa League.

Η Ραπίντ αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/07) την Βιένερ Νόσταντ για το πρωτάθλημα και ο Σάκης Τσιώλης θα κάνει ταξίδι-"αστραπή" στη Βιέννη για να την παρακολουθήσει από κοντά. Μαζί με τον 54άχρονο τεχνικό, θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, ο γιος του και συνεργάτης του, Βαγγέλης Τσιώλης.

Θυμίζουμε ότι ο Αστέρας αντιμετωπίζει την 1η Αυγούστου στην Τρίπολη την Ραπίντ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

''Πρόκειται για μία συμπαγή ομάδα. Αγωνίζεται πολύ πειθαρχημένα, με τις γραμμές της πολύ κοντά και με τεράστια προσήλωση στο μαρκάρισμα. Είναι εξαιρετική στο τρανζίσιον, ενώ έχει δουλέψει πολύ στην πίεση ψηλά στα καρέ του αντίπαλου. Οι παίκτες της έχουν καλή τεχνική, ενώ χαρακτηριστικό γνώρισμά της είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν τη σηκώνουν, δεν παίζουν με γεμίσματα. Αναπτύσσονται με την ίδια ευκολία από τον άξονα και τα άκρα'', δηλώνει στο arcadia-sports ο Τσιώλης και συνεχίζει:

''Διαθέτουν 2-3 ηγετικές φυσιογνωμίες με ιδιαίτερο ταλέντο.Ο Χόφμαν είναι πολύ γνωστός και έμπειρος παίκτης, ενώ πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή κάνει ο Βίντρα. Μπεργκστάλερ και Σάουμπ έχουν πολύ καλές κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα, ενώ βλέπουν εύκολα δίχτυα''.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ